Service

 

Orø Boliger er en virksomhed der har til formål at være ejers/udlejeres forlængede arm uanset om man ønsker at udleje som feriebolig eller helårsbeboelse.

Helårsudlejning af sommerhus er nemlig tilladt på de danske småøer når man har ansøgt kommunen om dispensation, og her på Orø er der MANGE der søger en lejebolig.

Men bor man langt væk fra øen, så kan det være en smule utrygt at udleje hvis man ikke kan holde opsyn med sin ejendom. Det kan Orø Boliger hjælpe med.

Ejerne af ejendommen får et skema at udfylde, hvor man kan vælge hvilken type lejer man ønsker og hvilken form for service og opsyn man ønsker.

 

Det kan være græsslåning, vandaflæsning og anden form for vicevært opgaver vi kan løse.

Vores vicevært service fungerer således at lejere kontakte vores vagttelefon hvis der opstår et problem, og vi kører så ud, vurderer problemet, tager fotos og kontakter derefter udlejer såfremt det er noget der kræver evt. reparation.

Vi kan også tilbyde rengøring efter endt lejeperiode, både når der er tale om endt helårsudlejning eller blot efter ferieudlejning. Eller hvis man ønsker en hovedrengøring inden man vil starte sæsonen, i ens eget sommerhus.

Alle Orø Boliger´s ansatte er allerede fast tilknyttet øen, så der er altid en medarbejder til rådighed.