Orø Boliger er en virksomhed der har til formål at være ejers/udlejeres  forlængede arm uanset om man ønsker at udleje som feriebolig eller  helårsbeboelse.

Helårsudlejning af sommerhus er nemlig tilladt på de danske småøer når  man har ansøgt kommunen om dispensation, og her på Orø er der MANGE der  søger en lejebolig.

Men bor man langt væk fra øen, så kan det være en smule utrygt at udleje  hvis man ikke kan holde opsyn med sin ejendom. Det kan Orø Boliger  hjælpe med.

 

Ejerne af ejendommen får et skema at udfylde, hvor man kan vælge hvilken  type lejer man ønsker og hvilken form for service og opsyn man ønsker.


Det kan være græsslåning, vandaflæsning og anden form for vicevært opgaver vi kan løse.

Vores vicevært service fungerer således at  lejere kontakte vores vagttelefon hvis der opstår et problem, og vi kører så ud, vurderer problemet, tager fotos  og kontakter derefter udlejer såfremt det er noget der kræver evt. reparation.

 

Vi kan også tilbyde rengøring efter endt lejeperiode, både når der er  tale om endt helårsudlejning eller blot efter ferieudlejning. Eller hvis man ønsker en hovedrengøring inden man vil starte sæsonen, i ens eget sommerhus.

 

Alle Orø Boliger´s ansatte er allerede fast tilknyttet øen, så der er altid en medarbejder til rådighed.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies. Samt vores Persondatapolitik.

Læs mere
Godkend